http://radio-tv-nederland.nl/index.html

Montage nieuw FM antenne systeem voor Radio 1, 2, 3FM en Radio 4 op toren
Markelo
   

http://www.broadcastpartners.nl
Broadcast Partners nieuwe beheerder publieke FM-zenders
Broadcast Partners (BP) gaat het FM zendernetwerk voor de
Nederlandse Publieke Omroep (NPO) vanaf 1 september 2010 beheren. Dat heeft een woordvoerder van de NPO bevestigd. "Het contract voor het landelijk uitzenden van Radio 1, 2, 3FM en Radio 4 op de FM gaat op 1 september 2010 over van KPN naar BP", aldus de woordvoerder.
De NPO heeft het beheer van het FM-net Europees aanbesteedt. Het bedrijf uit Terneuzen won deze openbare aanbesteding. Door de verandering moeten er aanpassingen gedaan worden in de zendmasten. "De voorbereidingen zijn in volle gang. Naar verwachting zal de luisteraar geen hinder ondervinden van de overgang en de frequenties worden niet gewijzigd."
BP is ook al de zenderoperator van veel commerciŽle zenders, zoals Radio 538 en Q-music. Volgens BP levert het contract zes nieuwe arbeidsplaatsen op.
De zendmasten zijn overigens geen eigendom van BP. De meeste masten op de betonnen torens of losse masten zijn in handen van NOVEC. De torens waarin de zenders staan zijn in handen van Alticom.
 


Volker Wessels Telecom
VolkerWessels Telecom | Netwerk Solutions is marktleider op het gebied mobiele en draadloze netwerken in Nederland. Ze beheersen de gehele waardeketen van radioplanning en acquisitie tot het engineeren, bouwen en onderhouden van uw telecommunicatie netwerk. 
 


12-5-2010
VolkerWessels Telecom is begonnen met het demonteren van de FM antennes van KPN en het monteren van  nieuwe FM antennes voor Broadcast Partners t.b.v. de FM zenders Radio 1, 2, 3FM en Radio 4 van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Klik op de foto voor een groot exemplaar.

 


Voor het vervolg van de bouw klik op volgende
   

  www.radio-tv-nederland.nl