http://radio-tv-nederland.nl/index.html

Aanpassing FM antenne systeem voor Radio 4 op de toren
Loon op Zand
   

http://www.broadcastpartners.nl
Broadcast Partners nieuwe beheerder publieke FM-zenders
Broadcast Partners (BP) gaat het FM zendernetwerk voor de
Nederlandse Publieke Omroep (NPO) vanaf 1 september 2010 beheren. Dat heeft een woordvoerder van de NPO bevestigd. "Het contract voor het landelijk uitzenden van Radio 1, 2, 3FM en Radio 4 op de FM gaat op 1 september 2010 over van KPN naar BP", aldus de woordvoerder.
De NPO heeft het beheer van het FM-net Europees aanbesteedt. Het bedrijf uit Terneuzen won deze openbare aanbesteding. Door de verandering moeten er aanpassingen gedaan worden in de zendmasten. "De voorbereidingen zijn in volle gang. Naar verwachting zal de luisteraar geen hinder ondervinden van de overgang en de frequenties worden niet gewijzigd."
BP is ook al de zenderoperator van veel commerciŽle zenders, zoals Radio 538 en Q-music. Volgens BP levert het contract zes nieuwe arbeidsplaatsen op.
De zendmasten zijn overigens geen eigendom van BP. De meeste masten op de betonnen torens of losse masten zijn in handen van NOVEC. De torens waarin de zenders staan zijn in handen van Alticom.
.
 


Rovitech Projects demonteert FM antenne systeem Radio 4 in opdracht van KPN
Rovitech Projects is dť specialist op het gebied van Broadcast -en Telecom projecten. Het ontwerpen en bouwen van complete zendersystemen, elektrotechnisch installatiewerk, bekabeling van telecomsystemen, antenne- en mastinspecties en preventief onderhoud aan technische (zender)systemen zijn voor ons dagelijkse bezigheden.
 


http://www.achterhoekantennebouwaalten.nl

Achterhoek Antennebouw (AAA) plaatst nieuw FM antenne systeem Radio 4 in opdracht van BP
AAA ontwerpt, realiseert, assembleert, installeert, integreert en onderhoudt draadloze netwerken. AAA richt zich op het leveren van kennis en diensten aan organisaties die netwerken aan (laten) leggen en exploiteren. Hiertoe kan zij afzonderlijke onderdelen leveren van het bouwproces, maar ook het totaalproduct van ontwerp tot onderhoud.
 


10-8-2010
Rovitech Projects heeft afgelopen weekend in opdracht van KPN de FM antennes van Radio 4 in de mast te Loon op Zand gedemonteerd. Radio 4 wordt nu tijdelijk door BP uitgezonden vanuit een mast in Gilze totdat alle nieuwe antennes zijn gemonteerd.


Voor het vervolg van de bouw klik op volgende
   

  www.radio-tv-nederland.nl